TRIC het montagesysteem voor zonnesystemen

TRIC - het TÜV getest montagesysteem voor uw zonne-installatie

houdt. eenvoudig. slim

 

Kwaliteit – made in Germany

De duurzame bevestiging van zonnepanelen of zonnecollectoren stelt grote vereisten inzake constructie en kwaliteit van het montagesysteem. TRIC is de perfecte oplossing voor het monteren van uw zonnesysteem.

 

houdt.

TRIC montagesystemen staan voor dat wat ze beloven. Daarvoor zorgen hoogwaardige componenten in aluminium en edelstaal, Alle systemen beschikken over externe statische attesten, evenals het onafhankelijk TÜV.com certificaat. TRIC wordt door Wagner Solar in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd.

eenvoudig.

De Tric systemen worden volgens het bouwdoos-principe met een overzichtelijk componentengamma gebouwd. Zo ontstaan uit weinig losse onderdelen, complete systeemoplossingen voor alle voorkomende vereisten op het dak Het.resultaat hiervan is een snelle en eenvoudige montage van het systeem.

slim.

TRIC onderscheidt zich door weldoordachte componenten en uitgekiende slimme details. Het profijt hiervan heeft de installateur bij de montage, de eindklant door de langdurige veiligheid en stabiliteit van het systeem.

TRIC montagesystemen voor zonnepanelen

TRIC montagesysteem voor zonnecollectoren