Het montagesysteem TRIC F box bespaart tijd en geld

NIEUW! TRIC F box – het perfecte middel, fotovoltaische zonnesystemen op een plat dak te installeren

TRIC F box is een montagesysteem voor alle gebruikelijke platte daken van industriegebouwen. Deze nieuwe constructie vergroot het toepassingsgebied voor fotovoltaische installaties en zet nieuwe maatstaven betreffend montagecomfort en –snelheid evenals de rationele benutting van het dakoppervlak.

Grootstmogelijke dakbenutting voor maximale opbrengst

TRIC F box: oost/west opstelling
tot 95% dakbenutting 
TRIC F box: zuidopstelling
tot 65% dakbenutting
 • De zeer snelle montage-afloop spaart tijd
  Het intelligent montagesysteem met weinig aparte componenten wordt in eenvoudige stappen en met slechts 2 stukken gereedschap geinstalleerd. Tijdbesparing van minstens 50%! De opbouw van het systeem kann onafhankelijk van de paneelmontage uitgevoerd worden.

 

 • Maximale benutting van het dakoppervlak
  De opstelling van de panelen op de smalle kant en de zeer vlakke hellingshoek van 10° maken een maximale dakbenutting mogelijk.

 

 • Lichte constructie – gereduceerde dakbelasting
  Aerodynamisch geoptimaliseerde en in een windtunnel geteste systeemcomponenten verminderen duidelijk de noodzakelijke ballast (waarden vanaf 20 kg/kWp zijn realistisch). Dat vermindert automatisch ook de dakbelasting (waarden vanaf 12 kg/m² zijn realistisch).

 

 • Perfect geschikt voor regio’s met grote wind- en/of sneeuwbelasting
  Het profielstangenverband van de montageboxen zorgt voor een zeer grote stbiliteit van het complete systeem. Daardoor is TRIC F box ook perfect geschikt voor het gebruik in regio’s met grote wind- en/of sneeuwbelasting.

 

 • Montage zonder dakdoordringing
  Het montagesysteem maakt een montage zonder dakdoordringing mogelijk.

 

 • Flexibele opstelling
  Met hetzelfde systeem kunt u kiezen voor een  zuid- of voor een oost-west opstelling van de panelen. Het systeem is geschikt voor alle gebruikelijke platte industriedaken bij gebruikmaking van de geschikte gebouw-beschermingsmatten.
 

Prospekt


OFFERTE/PROSPECTUS AANVRAGEN

Een zonne-warmte of zonne-stroom systeem van Wagner is voor u de juiste keuze?!

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten over onze zonne-warmte en of zonnestroom systemen?

Prospectus aanvragen