Montagesysteem TRIC F

Montagesysteem TRIC F voor  de universele vrije opstelling op platte- en hellende daken

Het montagesysteem TRIC F overtuigt door de inzet van hoogwaardige materialen, intelligente details en een goed doordacht compleetconcept. Bij de ontwikkeling van het montagesysteem TRIC F werd vooral aandacht besteed aan de veelzijdige montagevarianten. Het speelt geen rol of het een plat dak is, een hellend dak of ook veeleisende vereisten gesteld worden zoals bijvoorbeeld een dwarsopstelling op een hellend dak,  dat alles is voor TRIC F geen probleem.

  • Geringe materiaalomvang – snelle en veilige montage
    Minder is meer – door perfect gebouwde en tot in het laatste detail goed doordachte componenten, die perfect op elkaar afgestemd zijn, is hiermee een statisch geoptimaliseerd systeem ontstaan dat ook met minder materiaalomvang kan overtuigen.

  • Gegarandeerd snelle, eenvoudige en veilige montage
    De montagedriehoeken zijn volledig voorgemonteerd. Het bijzondere daaraan: ze worden samengeplooid geleverd en ter plaatse gewoonweg opengeklapt en met één schroef in de gewenste positie gebracht.

  • Variabele hellingshoeken 
    Met de Systemen TRIC F 15, TRIC F 30 en TRIC F 45 kunt u hellingshoeken van 15° tot 60° instellen, dat alles natuurlijk traploos.

Prospekt


OFFERTE/PROSPECTUS AANVRAGEN

Een zonne-warmte of zonne-stroom systeem van Wagner is voor u de juiste keuze?!

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten over onze zonne-warmte en of zonnestroom systemen?

Prospectus aanvragen

>