Montagesysteem TRIC flex

Montagesysteem TRIC flex voor de montage op open terrein

TRIC flex is een montagesysteem om op de begane grond te installeren met behulp van heipalen (Sigma-profielen). Het montagesysteem bestaat uit een aantal paneeltafels en kan ingezet worden voor alle zonnepanelen met kader.

      

  • Snelle en eenvoudige opbouw van de paneeltafels
    Een paneeltafel heeft een maximale lengte van 13,4 m. TRIC flex is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Als variant met zuid-oriëntering of als variant met oost-west oriëntering. Op de zuidvariant passen ca. 40 panelen op de lange kant in 5 rijen boven elkaar. Op de oost-west-variant passen 2 x 32 panelen op de lange kant in 4 rijen boven elkaar.

  • Flexibele aanpassing aan het terrein 
    De opstelling van de paneeltafels op het terrein gechiedt normaal met heipalen. Met de nodige aanpassingen kan men echter ook met boor- schroef- of betonfundamenten werken. Een hoogtecompensatie makt een flexibele aanpassing aan terreinglooiïngen mogelijk.

  • Geoptimaliseerde statische aanpassing voor iedere locatie
    Het montagesysteem wordt door onze experten voor iedere locatie statisch optimaal aangepast – dit natuurlijk zonder bijkomende kosten. Het spreekt vanzelf, dat wij u ook de mogelijkheid van een “kant en klaar” projectuitvoering aanbieden.

Prospekt


OFFERTE/PROSPECTUS AANVRAGEN

Een zonne-warmte of zonne-stroom systeem van Wagner is voor u de juiste keuze?!

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten over onze zonne-warmte en of zonnestroom systemen?

Prospectus aanvragen