TRIC clip - Gepatenteerde paneelklem

TRIC clip – de gepatenteerde paneelklem
eenvoudig, snel en veilig

 

De volledig nieuw ontwikkelde paneelklem TRIC clip is de gepatenteerde oplossing voor tijd- en kostenbesparende paneelmontage. De TRIC clip voldoet aan de hoogste vereisten in verband met constructie, kwaliteit en doeltreffendheid.

 

 

 • Tijd en kosten besparen
  De paneelklemmen worden volledig voorgemonteerd geleverd. Zonder enig gereedschap kan men de paneelklem moeiteloos in de profielstang invoeren – een korte druk met de vlakke hand is voldoende om de TRIC clip met een hoorbaar akoestisch geluid veilig in de profielstang te laten inklikken. Deze eenvoudige montagemanier bespaart duidelijk montagetijd in vergelijking met andere systemen.

 

 • Veilige plaatsing en variabele positionering
  De volledig zelfstandige TRIC clip bevindt zich altijd in de correcte positie – het is de “TRIC” met de clip! Het akoestisch klikgeluid geeft u zekerheid. Eénmaal ingeklikt, laat zich de paneelklem naar believen in de profielstang verschuiven. Alleen om de paneelklem dan op haar definitieve positie vast te zetten hebt u een schroevendraaier nodig.
  TRIC clip is het resultaat van innovatie en meer dan 30 jaar ontwikkelingservaring.

 

 • Gecertificeerde veiligheid en geteste kwaliteit – Made in Germany
  Om de grote belastingen, waaraan fotovoltaische zonnesystemen moet voldoen, uit te houden, garanderen wij de inzet van de kwalitatief beste materialen en de zorgvuldigste bewerking ervan. Alle componenten zijn statisch geoptimaliseerd en  TÜV gecertificeerd; bovendien worden ze uitgebreide materiaal- en veiligheidstests onderworpen.

 

Overtuig uzelf van onze TRIC clip

Prospekt


OFFERTE/PROSPECTUS AANVRAGEN

Een zonne-warmte of zonne-stroom systeem van Wagner is voor u de juiste keuze?!

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten over onze zonne-warmte en of zonnestroom systemen?

Prospectus aanvragen