Ondernemensprofiel

Wagner Solar GmbH– reeds 35 jaar overtuigd energie technologie specialist

Wij zijn pioniers van het eerste uur en werken sinds vele jaren succesvol samen met onze klanten en met de zon.  

Als systeemanbieder voor zonnesystemen staan wij voor totaal duurzame oplossingen en voor een buitengewoon ondernemen. 

Als leverancier van zonne-energiesystemen, montage systemen en andere energiebesparende technieken staan wij voor duurzame en economisch rendabele oplossingen. Met een hecht team van ca. 80 medewerkers zijn wij dagelijks bezig met duurzame ontwikkelingen, doorontwikkeling van onze bestaande producten, productie, verkoop en advisering. Onze producten kunnen toegepast worden in zowel grondgebonden woningen en hoogbouw als ook in utiliteitsprojecten, zoals ziekenhuizen, sauna’s, landbouwbedrijven, zwembaden etc. Voor iedere woning of gebouw beiden wij een (maat)oplossing. 

Producent en groothandel

Wij bieden kennis en advies voor totaal oplossingen op het gebied van zonnewarmte, zonnestroom en opslag van warmte en stroom. Daarnaast hebben wij voor ieder dak een geschikt montage systeem. Voor grote projecten kunnen wij u op maat gemaakte montage systemen aanbieden. Wij produceren de best renderende collectoren in Europa en onze collectoren worden door consumenten organisaties keer op keer als beste beoordeeld. 

Onze montage systemen voor PV en/of collectoren blinken uit in montage gemak, sterkte en zijn breed toepasbaar en rendabel. 

Daarnaast hebben wij ons toegelegd op warmteterugwinning uit afval water en dan met name douchewater. De zogenaamde warmteterugwinproducten  leveren het milieu en uw portemonnee een flinke bijdrage. 

Internationaal netwerk

Wagner beschikt over een groot Internationaal netwerk en onze collectoren en montage systemen worden over de hele wereld verkocht.

Onze vakkundige ingenieurs kunnen u bij alle vragen in op het gebied van zonne-energie technologie, montage systemen en warmteterugwin producten advies geven, zij zoeken het voor u meest geschikte systeem. Wij kunnen u bij ieder probleem in ons vakgebied ter zijde staan. 

Wat kunnen wij u bieden?

  • Advies op maat, installatie en montage schema’s. 
  • Wij zoeken voor u desgewenst de meest geschikte installateur in uw omgeving. 
  • Uitgebreid  documentatiemateriaal
  • Vakkundig advies voor standaard en maat concepten, desgewenst inbedrijfstelling en/of monitoring bij grote installaties. 
  • Uitgebreide opbrengstgaranties en garantie voorwaarden. 

 

Wij hebben met onze producten reeds vele prijzen gewonnen

Onze talrijke overwinningen bij consumententests en de vele ontvangen onderscheidingen voor onze producten zien wij als bevestiging van de weg die wij ingeslagen zijn, van onze duurzame ambities en als bewijs, dat het mogelijk is een duurzame samenleving hand in hand te laten gaan met topkwaliteit. 

Wij handelen uit overtuiging, de klant is bij ons koning! 

Vanaf het eerste advies, tot aan het versturen van de goederen vanuit ons logistiek centrum letten wij op de kwaliteit en op duurzaamheid. 

Wij ontwikkelen zelf

Als Energietechniek pioniers is ontwikkeling voor ons vanzelfsprekend en een doorlopend proces. Onze ideeën en patenten drukken sinds jaren hun stempel op de wereld van de zonne-energie en en de energietechniek.